Menu
Om oss
Hem » Om oss

Låt oss hjälpa er att förstärka era relationer!

Vad menar vi med att förstärka relationer?

Vår passion är att uppleva kundens utveckling genom effekten av det vi gör och att se glädjen och resultaten det medför. Vi tror på att relationer bygger starka varumärken och att Ert företag ska kunna bygga Ert varumärke även när Ni själva inte är på plats, ungefär som kraften och uppskattningen i att skicka blommor.

Master Design är en trygg leverantör av presentartiklar och profilkläder som bildades 1987. Företaget omsatte 53 miljoner 2013 och i vår bransch har vi en ledande position med våra 22 anställda i spetsen. Vår utställning på 900 kvm tillhör en av Sveriges största.

Hur gör vi det?

Vi har elva säljare som alltid sätter dig som kund i centrum. Vår passion är att uppleva kundens utveckling genom effekten av det vi gör och att se glädjen och resultaten det medför. Vi tror på att relationer bygger starka varumärken och att Ert företag ska kunna bygga Ert varumärke även när Ni själva inte är på plats, ungefär som kraften och uppskattningen i att skicka blommor.

Vi vill vara Sveriges marknadsledande företag inom vår bransch. Vi är AAA-klassificerade och har utsetts till Årets Promotionföretag ett flertal gånger. Vi driver kontinuerlig utveckling av vår verksamhet och strävar hela tiden efter att bli bättre.

Master Designs breda produktportfölj i kombination med varumärken, egen ateljé och en utav Sveriges största utställningar, är verktyg som gör oss till en trygg partner när det kommer till handling av profilprodukter och presentreklam.

Ring oss på 08-744 13 30 om du vill veta mer eller besöka vår utställning!

www.masterdesign.se

Birmingham Web Development
Contact Us